top of page

#Llemenart. Crida a artistes de la Vall de Llémena


L’Ateneu de la Vall de Llémena està preparant la 1a. Trobada d’Artistes de la Vall de Llémena #llemenart per celebrar el Dia Internacional de l’Art.

Des d’aquí l'Ateneu fa una crida a la gent de la Vall amb inquietuds artístiques de qualsevol disciplina a participar-hi: arts plàstiques (pintura, dibuix, gravat, graffiti, fotografia, escultura ...), arts escèniques (dansa, teatre...), música, poesia...


La trobada vol ser un punt de partida que, a partir del descobriment i la coneixença d’altres artistes, propiciï les relacions interdisciplinàries i permeti crear sinergies per generar, més endavant, nous projectes artístics.


Qui tingui interès en participar-hi, només ha d’enviar les seves dades de contacte (Nom i cognoms, poble de la Vall de Llémena on està vinculat i forma d’expressió artística) al correu electrònic llemenart@gmail.com. Tan aviat com tinguem un quorum suficient de gent interessada, farem una primera convocatòria prèvia per començar a posar fil a l’agulla.


Dia Internacional de l'Art


L’any 2011 la UNESCO va declarar oficialment el 15 d’abril com a Dia Internacional de l’Art, per commemorar el naixement de l’artista renaixentista Leonardo da Vinci (15/04/1452), amb el propòsit d’acostar les diferents formes d’expressió artistica a la ciutadania.


A les nostres comarques, la iniciativa, promoguda i coordinada pel Bòlit, Centre d’Art Contemporani i l’Ajuntament de Girona, s’ha vingut celebrant des del 2011 amb la participació i col·laboració d’associacions, entitats, institucions, agents culturals i artistes de les comarques gironines. Els anys 2017 i 2018 l’Ateneu de la Vall de Llémena hi va participar amb el Projecte Biblioart .

  • Flickr - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • Facebook - Círculo Negro
Últimes entrades
Etiquetes
logomiquel.png
bottom of page