top of page

#llemenart. 1a trobada d'Artistes de la Vall de Llémena


L’any 2011 la UNESCO va declarar oficialment el 15 d’abril com a Dia Internacional de l’Art, per commemorar el naixement de l’artista renaixentista Leonardo da Vinci (15/04/1452), amb el propòsit d’acostar les diferents formes d’expressió artistica a la ciutadania.

Des de l’Ateneu de la Vall de Llémena fem una crida a la gent amb inquietuds artístiques de la Vall a participar a la 1a. Trobada d’Artistes de la Vall de Llémena, que estem preparant per celebrar el Dia Internacional de l’Art 2023, que tindrà lloc el dissabte 15 d’Abril a Cartellà.

La trobada, que hem batejat amb el nom de #llemenart, vol ser un punt de partida que propiciï el descobriment i la coneixença entre artistes del territori i permeti crear sinergies per generar, més endavant, nous projectes artístics a partir de les relacions interdisciplinàries que es puguin establir.

En principi la trobada està oberta a totes lles disciplines artístiques: arts plàstiques (pintura, dibuix, gravat, graffiti, fotografia, escultura ...), arts escèniques (dansa, teatre, humor ...), cinema, música, poesia... Tothom hi serà benvingut!

Qui tingui interès en participar-hi, només ha d’enviar les seves dades de contacte (Nom i cognoms, poble de la Vall de Llémena on està vinculat i forma d’expressió artística) al correu electrònic llemenart@gmail.com. Amb tota la gent interessada farem una primera trobada prèvia per preparar l’esdeveniment.

  • Flickr - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • Facebook - Círculo Negro
Últimes entrades
Etiquetes
logomiquel.png
bottom of page