top of page

L'Ateneu de la Vall de Llémena: 30 anys

El dia 19 de desembre, a les 11 del matí, l'Ateneu de la Vall de Llémena celebrarà el seu trentè aniversari a l'espai La Pineda de Sant Gregori.

La festa començarà amb unes cançons de Sebastià Saurina (Titi) amb qui recordarem la gravació del disc de Ja t'ho diré "Un ram de Locura" a Cartellà, l'any 98; tot seguit, mentre anem passant fotografies d'aquests anys, parlarem amb alguns dels primers ateneistes i amb protagonistes del Casal de Cartellà. També ens acompanyarà la gent del Club de Lectura de l'Ateneu, que enguany celebra els 10 primers anys.

Després presentarem el llibre "L'Ateneu de la Vall de Llémena: 30 anys" que he escrit per commemorar aquestes tres dècades de l'entitat.

Tancarà la festa un concert del grup Oxigen, guanyadors del 5è concurs de grups novells de Vilablareix 2021.

Hem volgut fer coincidir aquesta celebració amb la Marató de TV3, que enguany també fa 30 anys. L'aportació de l'Ateneu consistirà en la recaptació de la venda del llibre: a canvi d'un donatiu per a la Marató, us farem a mans el llibre, l'Auca de la mort de Pere Joan Sala i l'Auca de la Vall de Llémena.  • Flickr - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • Facebook - Círculo Negro
Últimes entrades
Etiquetes
logomiquel.png
bottom of page