top of page

Auca de "La Mort d'en Pere Joan Sala"


El proper 31 de maig, a 2/4 de 8, presentarem l'Auca de la Mort d'en Pere Joan Sala,

amb dibuixos d'en Xavi Vegas i textos meus, extrets del romanç del mateix nom, que formava part de les representacions teatrals de les primeres Festes Remences. L'edició de l'auca ha estat possible gràcies a l'Ateneu de la Vall de Llémena, que obsequiarà als assistents amb un exemplar de l'auca.

La presentació, que serà a la sala 1 d'octubre de l'escola Agustí Gifre de Sant Gregori, anirà a càrrec de l'escriptor i periodista Jordi Dalmau, que ens parlarà del món de les auques, un tema que domina abastament. Aquesta conferència ha estat organitzada també per l'Ateneu, en el marc de la X Festa Remença.

  • Flickr - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • Facebook - Círculo Negro
Últimes entrades