top of page

Acotacions

Darrer intent

Aquest és l'últim intent. Agafo una mica d'empenta i, up-pa-la, ... Res. No hi ha maneres. No em puc aixecar. Hauré de romandre al taüt per sempre més.

La prova

M'han aconsellat que abans de passar-lo a definitiu, en faci una prova. Ja està: a mi em sembla que ha quedat bé. Demà, doncs, el passaré en net i ja podré descansar en pau.

La marca

Diuen que és millor comprar-lo d'una bona marca, però jo prefereixo fer-me'l jo mateix. Potser la qualitat no és tan bona, però en quedo més satisfet. Al cap i a la fi, un taüt és per tota la vida.

Demà

M'han trucat dient que ja podia passar a recollir-la. A mi em sembla que han anat molt de pressa. Els he dit que fins demà no hi podria passar. El disseny de la làpida també és meu.

Agost

El mes d'agost faré vacances, com la majoria, tot i que jo preferiria fer-les el setembre. Aquest hivern aniré a treballar sense corbata.

Dubte

La platja està deserta. A l'horitzó albiro un vaixell, petit, petit. Qui sap d'on vé.

Foc

El foc dels matolls s'escampa ràpidament. La gent fuig espaorida. Ben aviat però, arriben els bombers.

Ànsia

Fa més de deu minuts que estic esperant la meva dona. Ja hauria de ser aquí. Ara ja fa més d'una hora que l'espero. Ja han passat tres dies i encara no ha arribat. I si li ha passat alguna cosa?

Relat publicat a Risc de Pluja

  • Flickr - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • Facebook - Círculo Negro
Últimes entrades
Etiquetes
logomiquel.png
bottom of page