top of page

Ciclistes


La redacció de la revista literària “Doll de Tinta” s'adreça a tots els col·laboradors literaris per a presentar-los una nova convocatòria per a un altre número especial. Es tracta del cinquè monogràfic que publicarà la revista. En aquesta ocasió, l’“Especial” anirà dedicat a l'obra fotogràfica d’un artista català multidisciplinar. Es tracta de la fotografia titulada “Ciclistes”, del fotògraf, il·lustrador i escriptor català Miquel Bohigas.

Els col·laboradors que vulguin participar en aquesta convocatòria especial, hauran de:

  1. Visualitzar atentament l’obra fotogràfica inclosa en aquest missatge.

  2. Redactar un text que faci de possible narració fictícia a l’escena plantejada per la fotografia, o, dit d’una altra manera, un relat inspirat en la imatge o que parteixi de la situació mostrada; també es pot redactar un text de no-ficció: assaig, reflexió personal, etc. Només s’admetran obres en PROSA.

  3. Presentar el text a la redacció de la revista literària “Doll de Tinta” de la manera habitual.

* El text a presentar ha de ser de nova creació. Es pot triar lliurement el format (article, relat de ficció, etc.) i l’extensió. En qualsevol cas, l’escenari principal de la col·laboració ha de ser el que es mostra en la fotografia “Ciclistes” de Miquel Bohigas.

** Els textos s'han d'enviar a la següent adreça de correu electrònic:

revistadolldetinta@yandex.com

El termini de presentació d’originals serà el dia 31 de desembre de l’any en curs (2018). Hom pot inventar lliurement una història que tingui lloc en l’escenari representat en l’obra fotogràfica i amb els personatges inclosos en ella. També es pot prendre com a referència la pauta seguida per als anteriors números especials (núm. 6, “Laura”; núm. 12, “La migdiada”; núm. 15, “Plein air”; núm. 20, “Sitges, matí emboirat”).

Així doncs, i recapitulant, els textos a presentar poden ser:

  1. relats de ficció de temàtica lliure, basats, això sí, en l’escenari i els personatges de “Ciclistes” de Miquel Bohigas.

  2. articles d’opinió, crítica o reflexió sobre l’obra fotogràfica.

La redacció de “Doll de Tinta”, un cop hagi reunit tot el material literari, procedirà a editar i publicar els textos en un número proper, que, com dèiem, serà un especial monogràfic amb obres literàries d’autors diferents sobre un mateix tema.

Nota biogràfica de l’artista:

A en Miquel Bohigas li agrada fotografiar els paisatges i la gent del seu entorn. Actualment, però, dibuixa amb desfici i omple d’amagat quaderns i més quaderns de dibuixos intraduïbles, amb la pretensió de crear una obra digna de figurar al museu de l’oblit. En Miquel ha col·laborat amb diverses il·lustracions a la revista “Doll de tinta” i és autor del llibre “Risc de pluja” (“El Toll”, 2016).

--------------------

“Doll de Tinta” és una revista de lletres que es basa en un projecte cultural totalment independent. Si teniu dubtes sobre aquesta convocatòria, podeu contactar amb la redacció de “Doll de Tinta”: revistadolldetinta@yandex.com

  • Flickr - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • Facebook - Círculo Negro
Últimes entrades
Etiquetes
logomiquel.png
bottom of page