Contacte

Ja va essent hora 

de donar corda al gos

d’ensinistrar el rellotge de sol

de navegar per la teulada

 

Ja va essent hora

d’espargir la pluja i el vent

d'oblidar la persistent melodia 

que m'atueix i em captiva 

 

Ja va essent hora

de desvariar

de somiar

de deixar de ser gran

 

 

© 2019 Miquel Bohigas Costabella. 

  • Black Flickr Icon
  • Black Instagram Icon
  • 500px
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Black Pinterest Icon

Desperta ferro!!!!

09/05/2017

 

En el marc de la VIIIa Festa Remença de la Vall de Llémena, el proper dissabte 20 de maig, al castell de Cartellà, la historiadora Ma. Mercè Homs ens parlarà de "Guillem Galceran de Cartellà, Senyor de remences i capità general dels almogàvers". Serà a partir de les 10:30 del matí. Tot seguit, a 3/4 de dotze, el propietari del castell, Gabriel de Casanova i l'arquitecta Mireia Reixach acompanyaran a qui els vulgui seguir a fer una visita pel castell i rodalies. 

 

Guillem Galceran de Cartellà, fou tot un personatge a la seva època, conegut amb el sobrenom de "compte Despertaferro". Si vols saber qui va ser i conèixer la seva peripècia vital, no pots faltar a la conferència. La Ma. Mercè Homs, que ha estudiat a fons aquest personatge, també és una experta en el cabdill remença Verntallat. Ma. Fa uns anys va transcriure al català el Liibre del Sindicat Remença,  que l'any 2013 va ser inscrit al Registre de la Memòria del Món de la UNESCO.

Please reload

Últimes entrades

24/05/2020

15/05/2020

15/06/2019

Please reload

Arxiu
  • Flickr - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • Facebook - Círculo Negro
Please reload

Etiquetes
Please reload