top of page

Salutació

"Perdona el meu atreviment per tutejar-te des d’aquestes primeres ratlles. Ho faig amb la pretensió de trencar el gel entre nosaltres i perquè ens anem agafant la confiança mútua necessària per poder mantenir una relació cordial i estable, al menys mentre duri la lectura d’aquest llibre. Penso que així la lectura se’t farà més passable i et predisposarà a mirar amb més benevolència aquestes pàgines. Estic segur que tot plegat farà que siguis més tolerant amb uns relats peregrins, un xic amfibològics, sovint mòrbids i insípids i manta vegada amb un punt d’ironia rància i d’impertinència continguda. Tanmateix, si es dóna el cas, també entendré la teva displicència i la teva defecció. T’ho dic sincerament, amb la confiança d’aquell que sap que el lector sempre té raó."

Amb aquesta salutació començo el llibre "Risc de pluja".

  • Flickr - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • Facebook - Círculo Negro
Últimes entrades
Etiquetes
logomiquel.png
bottom of page