top of page

Abandonaments per cap d'any

"Any rera any, el dia 1 de gener, els contenidors de paper han d'atendre una ingent multitud de calendaris esquinçats i maltractats, que són abandonats indefectiblement al contenidor blau, després que els seus propietaris els hagin substituït sense escrúpols per uns altres de més joves. Calendaris de paret de totes mides i formats, de butxaca, de sobretaula, restes de blocs Maragall, agendes, ... tots, tots fan la mateixa fi. I amb ells, els records dels dies viscuts, que diria un poeta. Només els mecànics, al seu taller, conserven els calendaris d’anys passats."

Aquest és un dels molts microrelats que pots llegir a "Risc de pluja".

  • Flickr - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • Facebook - Círculo Negro
Últimes entrades
Etiquetes
logomiquel.png
bottom of page