top of page

Ja estan a la venda els nostres llibres


El passat divendres el grup de teatre Increixendo va presentar els nostres llibres a la Biblioteca Miquel Martí i Pol de Sant Gregori.

Si hem de fer cas a la crònica de la Marisa al blog de la biblioteca, "va ser una presentació molt lluïda. Amb la seva habitual manera d’actuar, Increxendo va iniciar un espectacle molt agradable. Lectures, música, descripcions dels autors dels llibres, anècdotes, comentaris sobre la relació d’uns amb els altres... paraules lligades unes amb les altres per donar veu a ambdós escrits. Preciós.

Els oients varem acabar la sessió amb la sensació de curt, de voler-ne més. De ben segur que seran llibres molt llegits... ni que sigui per recordar aquesta estona tan bonica que varem passar amb Increxendo, amb la música, amb les paraules dels autors..."

La Laura i jo mateix volem agraïr molt especialment a la Mònica, la Sílvia, la Maribel, la Tere, la Marisa i la Nina, i també a la Glòria, en Rafel i l'Àngel per la seva generosa actuació i a la Marisa, de la Biblioteca, per fer-ho possible.

També volem donar les gràcies a tots els amics i coneguts que ens van acompanyar, bo i esperant que gaudeixin de la lectura .

I als que no van assistir, els hem de dir el mateix que va dir la Mònica en cloure l'acte: si en volen saber més, hauran de llegir els llibres.

Els llibres es poden comprar a la Llibreria Canadell de Sant Gregori, o per Internet directament a la pàgina web de l'editorial EL TOLL.

El procediment per fer la compra a l'editorial és el següent:

– Accedeix al catàleg de l'editorial

– Cerca el llibre que t'interessi

– Fés una transferència al compte de Caixabank: ES29-2100-2935-7101-0016-5189 (Titular: L.-Miquel Pérez-Muñoz - Editorial "El Toll" - NIF: 48287033M), per l'import que s'indica al final de la ressenya del llibre:

ME'N VAIG A L'EST de Laura Bohigas: 15,90€

RISC DE PLUJA de Miquel Bohigas: 12€

– Envia un correu electrònic a editorialeltoll@gmail.com indicant els llibres escollits i les teves dades (nom i cognoms i adreça postal). Adjunta-hi una còpia de la transferència o del comprovant d'ingrés.

Un cop fet això, l'editorial procedirà d'immediat a la gestió de la comanda i rebràs el llibre a l'adreça indicada.

També els podeu adquirir a la llibreria Canadell de Sant Gregori.

I a través d'Amazon:

Risc de pluja

Me'n vaig a l'Est

Vinga, que ens els treuen de les mans!!

  • Flickr - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • Facebook - Círculo Negro
Últimes entrades
Etiquetes
logomiquel.png
bottom of page