top of page

RISC DE PLUJA


Aquesta és la portada que ha fet la meva filla Anna per al llibre Risc de pluja.

El llibre, que ja és a impremta, inclou els relats següents:

Contracte, La sanefa, Acotacions, Assalt, Atzar, Radiacions poètiques, Descans, Moebius i la seva banda, 5 microrelats 5, Anuncis per paraules, Bons veïns, Un tren de mercaderies, Escapçalls, Llampecs esvanívols, Poema al fb, Esvoralls, Cròniques de la frustració, Urgent, Ciutat adormida, Des de la terrassa d’un bar, Successos, Va de mones, No deixis mai d’escriure, Quina setmana!, Imaginacions, El mon penjava d’un fil, Rondalla, Alta societat, Final feliç, L’enterrament, Una troballa macabra, Què hi fa allà palplantada, mirant la vall?, Tres de piques o l’anxaneta, Dos en u, El caixer, Breviari, L’ocellet, El pes d’un instant, Nit i dia, Un somni en blanc i negre, Mentida certa, oidà!, Els vells roquers, El tradicionista, Relat per a no llegir.

Tal com dic a la salutació inicial del llibre, es tracta d'uns relats peregrins, un xic amfibològics, sovint mòrbids i insípids i manta vegada amb un punt d’ironia rància i d’impertinència continguda.

  • Flickr - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • Facebook - Círculo Negro
Últimes entrades
Etiquetes
logomiquel.png
bottom of page