Contacte

Ja va essent hora 

de donar corda al gos

d’ensinistrar el rellotge de sol

de navegar per la teulada

 

Ja va essent hora

d’espargir la pluja i el vent

d'oblidar la persistent melodia 

que m'atueix i em captiva 

 

Ja va essent hora

de desvariar

de somiar

de deixar de ser gran

 

 

© 2019 Miquel Bohigas Costabella. 

  • Black Flickr Icon
  • Black Instagram Icon
  • 500px
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Black Pinterest Icon

RISC DE PLUJA

19/10/2016

 

Aquesta és la portada que ha fet la meva filla Anna per al llibre Risc de pluja.

 

El llibre, que ja és a impremta, inclou els relats següents:

 

Contracte, La sanefa, Acotacions, Assalt, Atzar, Radiacions poètiques, Descans, Moebius i la seva banda, 5 microrelats 5, Anuncis per paraules, Bons veïns, Un tren de mercaderies, Escapçalls, Llampecs esvanívols, Poema al fb, Esvoralls, Cròniques de la frustració, Urgent, Ciutat adormida, Des de la terrassa d’un bar, Successos, Va de mones, No deixis mai d’escriure, Quina setmana!, Imaginacions, El mon penjava d’un fil, Rondalla, Alta societat, Final feliç, L’enterrament, Una troballa macabra, Què hi fa allà palplantada, mirant la vall?, Tres de piques o l’anxaneta, Dos en u, El caixer, Breviari, L’ocellet, El pes d’un instant, Nit i dia, Un somni en blanc i negre, Mentida certa, oidà!, Els vells roquers, El tradicionista, Relat per a no llegir.

 

Tal com dic a la salutació inicial del llibre, es tracta d'uns relats peregrins, un xic amfibològics, sovint mòrbids i insípids i manta vegada amb un punt d’ironia rància i d’impertinència continguda.

 

 

Please reload

Últimes entrades

24/05/2020

15/05/2020

15/06/2019

Please reload

Arxiu
  • Flickr - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • Facebook - Círculo Negro
Please reload

Etiquetes
Please reload